De praktijk

>
De praktijk

Fysiotherapie Haps

De praktijk

Fysiotherapie Haps is al 20 jaar een vertrouwde praktijk, gevestigd op het Raadhuisplein 11 in Haps!

Bij ons bent u in de beste “handen”! Onze fysiotherapeuten bezitten alle kernwaarden om u te begeleiden met de beste professionele zorg en realiseren hiermee de optimale basis om uw doel te bereiken. Namelijk, het oplossen van uw aanwezige klachten én gezond ouder worden!

Wij zijn altijd op zoek naar de behandelmethode die het best bij u past. Dat doen wij door voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vak en daarop onze bijscholing af te stemmen. Na de behandelepisode bieden wij u de mogelijkheid uw gezondheid op peil te houden met EGYM. Deze manier van spiertraining is naadloos op u afgestemd en biedt zo het allerbeste op het gebied van spiertraining.

We zijn er trots op dat onze praktijk in Haps inmiddels al jaren een erkend stage en leeradres is voor de HAN fysiotherapie opleiding. Zo krijgen deze studenten in opleiding de kans om zich in de praktijk te ontwikkelen en blijven wij nauw in contact met de constante ontwikkelingen van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).

Fysiotherapie Haps werkt zeer nauw samen met de huisartsen in Haps, de Podotherapie Propuls en diëtiste Bionda in het naastgelegen pand. Wij hebben zo nodig direct contact met de  collega’s van omliggende fysiotherapie praktijken in de regio voor overleg en doorverwijzing bij klachten die wij niet kunnen behandelen.  Daarnaast werkt onze kinderfysiotherapeut op diverse basisscholen in de omgeving om zo ook de kinderen van een optimale motorische ontwikkeling te voorzien.


.