eGym

>
Specialisaties
>
eGym

Train met eGym effectief als nooit tevoren

eGym heeft professionele fitnesstoestellen ontwikkeld voor een state-of-the-art cirkeltraining die in verschillende premium-fitnessclubs in Europa wordt beoefend. De krachttoestellen genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan.

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.  Meer informatie over de trainingsschema’s vind je hier: eGym programma’s en trainingsdoelen NL

De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd en zijn via de website https://egym.com/int en een fitness app gratis toegankelijk voor leden.

Hier kunnen ook trainingsschema’s worden opgeslagen en aangepast, sportactiviteiten worden geregistreerd en trainingen worden geanalyseerd.

Verder biedt eGym ook de mogelijkheid om gegevens van derden zoals Runkeeper, Withings, Garmin en Jawbone UP geautomatiseerd in de trainingsregistratie en trainingsanalysen mee te tellen. Ten slotte beschikken alle gebruikers over een omvangrijk profielbereik, waarin gemeenschappelijke trainingsgroepen in fitnessteams georganiseerd, elkaar gemotiveerd en met elkaar voor punten gewedijverd kan worden.

Fysiotherapie Haps biedt 2 abonnementen:

  • Maandabonnement                   Voor €39 per maand onbeperkt sporten. De opzegtermijn is één maand. 
  • Jaarabonnement                         Voor €429 per jaar onbeperkt sporten. Je krijgt dus één maand sporten gratis.

Wij werken ook samen met Bedrijfs Fitness Nederland. Hiervoor gelden dezelfde tarieven. Voor meer informatie, ga naar: https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl
 

Schrijf je nu in!