Nieuws

>
nieuws
>
facebook

Hooikoorts

Deel bericht
Tweet bericht
Deel bericht

Lekker zomerweer met een verfrissend briesje! Helaas is deze periode van het jaar niet voor iedereen prettig. Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van planten, bomen en grassen.

Fysiotherapie Haps biedt een tape techniek van medical taping aan. Deze techniek kan zorgen voor een duidelijke reductie van uw hooikoorts klachten!
Het idee achter medical taping bij hooikoorts patiënten is dat het tape een kalmerende werking heeft op het allergische reactiemechanisme en het bindweefsel. Bovendien prikkelt de tape via de huid het neurogene stelsel.

Medical Tape bevat geen medicinale toevoegingen en toch blijkt uit twee inventarisaties (pilots in 2016 en 2017) dat 84% van de cliënten aanzienlijk verlichting heeft van hooikoorts klachten door Medical Taping toe te passen.

Wil je weten of de hooikoorts tape mogelijk ook kan werken voor jouw klachten? Neem dan contact op met Fysiotherapie Haps voor een afspraak bij een van de fysiotherapeuten.

Zoeken
Categorieën
.
Recente berichten