Nieuws

>
nieuws
>
facebook

Onze nieuwe collega Joe!

Deel bericht
Tweet bericht
Deel bericht

Met ingang van 1 maart jl. is onze nieuwe collega Joe welles begonnen. Sommigen van jullie zullen hem herkennen van zijn stage periode en we zijn dan ook blij dat we hem nu als fysiotherapeut aan ons team kunnen toevoegen. Wij wensen hem heel veel succes en plezier in onze praktijk!

Mijn naam is Joe Welles en ik kom uit Siebengewald. Begin 2023 heb ik mijn bacheloropleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sport, het menselijk lichaam en zijn functioneren heeft mij al sinds jongs af aan gefascineerd.

Binnen de fysiotherapie ben ik erg geïnteresseerd in de Neurorevalidatie (revalideren na niet aangeboren hersenletsel) waarin ik ook mijn Minor en afstudeerstage heb gevolgd. Daarnaast vind ik het kniegewricht, de omliggende structuren en zijn functioneren ook erg interessant. Het mooiste aan het vak vind ik het gezamenlijk toewerken naar een doel en/of oplossing.

Ik zie mijzelf als een sociaal persoon waardoor ik mij in deze gemoedelijke praktijk in Haps erg thuis voel. In mijn vrije tijd sport ik graag en beoefen ik al sinds mijn 6e golf waardoor ik regelmatig op de golfbaan in Afferden te vinden ben.

Tijdens mijn behandeling staat een prettige samenwerking met goed contact en ruimte voor en grapje op zijn tijd centraal. Samen zoek ik graag naar de beste oplossing voor uw problematiek, ook buiten mijn eigen expertise, om tot een behandelplan te komen dat bij u past.

Zoeken
Categorieën
.
Recente berichten