Nieuws

>
nieuws
>
facebook

Hulp nodig bij je revalidatie?

Deel bericht
Tweet bericht
Deel bericht
Revalidatie is erg belangrijk bij herstel ten gevolge van ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening. Zo kan het zijn dat je nog herstellende bent van COVID en moeite hebt met het opbouwen van je conditie, of tijdens het voetballen je voorste kruisband is afgescheurd en je weer stabiliteit en kracht moet trainen.

Tijdens het revalidatieproces starten we altijd met intakegesprek om het probleem in kaart te brengen, je doelen op te stellen en samen een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Binnen onze praktijk is Pim de fysiotherapeut die zich graag bezig houdt met de actieve en sportieve revalidatie. “Want revalideren is soms ook topsport” zoals Pim het graag omschrijft! Pim is gespecialiseerd in de revalidatie na COVID en behandeld voornamelijk veel rug- en schouderklachten. De nadruk ligt binnen zijn behandelingen op de zelfmanagement in de omgang met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hij kiest een behandelstrategie die past bij jou als persoon en maakt altijd ruimte voor gezelligheid en een gezonde dosis humor!

Wil je weten of je bij ons kan revalideren met je klachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
0485-320406
info@fysiotherapiehaps.nl
Zoeken
Categorieën
.
Recente berichten