Team

>
Team

Peter Uil

Praktijkhouder (fysio- en manueel therapeut)

Ieder mens is uniek met zowel lichamelijk en mentaal sterke als minder sterke aspecten. Door deze aspecten uit te lichten en het juiste handelsplan te scheppen, wordt de weg vrij gemaakt naar deze lichamelijk en innerlijke bewustwording. Daarmee ook naar de mogelijke positieve veranderingen.

Buiten het fysieke is er natuurlijk ook de innerlijke mens. Die combinatie als geheel drijft mij en vormt de uitdaging voor het gebruik van professionele behandelmethodes. Ook bij revalidatie.

Mijn stelling is dat verbetering en verandering bij iedereen mogelijk is met een goede professionele begeleiding en ondersteuning, tezamen met de juiste instelling en vertrouwen!

Ik ben naast Fysio-Manueel Therapeut ook praktijkhouder. Daarbij zijn uiteraard ook andere zakelijke aspecten gemoeid in mijn werktijd. Dankzij een fantastische samenstelling in ons zeer kundige en professionele team is er balans gecreëerd in de veelvoud aan werkzaamheden in de praktijk in Haps.

Pim Leijte

(Algemeen Fysiotherapeut)

Ik ben Pim Leijte en kom uit Nijmegen. Van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor sport en ben daar veel mee bezig geweest. Zelf heb ik altijd gevoetbald, de laatste jaren doe ik regelmatig aan fitness en ga ik graag op wintersport. Daarnaast hou ik erg van reizen en genieten van het leven.

Na de sport en bewegingsopleiding CIOS heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik in februari 2019 mijn diploma heb behaald. Naast het werk bij Fysiotherapie Haps werk ik ook nog in Nijmegen, ik vind het prachtig om dit te combineren omdat het 2 totaal verschillende praktijken zijn die mij de mogelijkheid bieden om op een breed vlak mijn kwaliteiten toe te passen en verder te ontwikkelen.

Ik vind het mooi om met mensen samen te werken aan hun herstel. Het deel uit maken van een herstelproces van de patiënt is de reden waardoor ik het vak fysiotherapie ben gaan doen. Ik ga samen met je op zoek naar een behandeling die bij jou als persoon past. Dit altijd in goed overleg waarbij ruimte is voor gezelligheid en humor.

Marissa Schuitert

(Fysiotherapeut – Leefstijlcoach – Kinderfysiotherapeut i.o.)

Mijn naam is Marissa Schuitert, woonachtig in Nijmegen. Nadat ik in 2016 ben afgestudeerd als bewegingsagoog heb ik in 2020 mijn bachelor fysiotherapie afgerond. In beide studies kon ik mijn passie voor bewegen kwijt en is de interesse in het menselijk lichaam blijven groeien.

De gemoedelijke sfeer, kleinschalige setting en ‘ons kent ons’ mentaliteit maken dat ik mij erg thuis voel binnen deze praktijk. Ik vind het belangrijk om te werken in een omgeving waar samenwerken en communiceren voorop staat. De cliënt behoort centraal te staan en de nodige zorg en aandacht te krijgen die hij/zij verdient. Samen met de cliënt een, voor hun waardevol doel bereiken, is wat mij voldoening geeft. Hoe klein deze stap ook moge zijn!

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als kinderfysiotherapeut i.o. Ik richt mij op de problematiek rondom het beweegsysteem van kinderen en jongeren en werk daarbij voornamelijk met zuigelingen. Ik geef voorlichting aan ouders om de ontwikkeling thuis te kunnen bevorderen en wanneer genoodzaakt schakel ik andere zorg disciplines in. Met wat extra begeleiding kan ik uw kind zo optimaal mogelijk leren ontwikkelen, spelen en bewegen. De komende jaren zal ik mij verder specialiseren in deze mooie doelgroep middels een master waar ik in 2021 mee gestart ben.

Jesse Swann

(Algemeen Fysiotherapeut)

Als fysiotherapeut ben ik in 2021 afgestudeerd in Nijmegen. Hiervoor ben ik altijd werkzaam geweest binnen de sport en hebben mijn opleidingen (CIOS) zich gericht op zwemonderwijzer en medisch fitness instructuer, om erna de stap te maken als fysiotherapeut.

Buiten de fysiotherapie houd ik mij bezig met het spelen van gitaar en het sleutelen aan een oldtimer.

Binnen de therapie vind ik het belangrijk dat de persoon met de (lichamelijke) klacht zich gehoord voelt en zich bewust wordt van de mogelijkheden tot herstel. Samen een proces aangaan met de cliënt vind ik daarom een uitdaging, om te kijken wat ik als therapeut kan doen voor een ander, maar wat de cliënt ook zelf kan doen om zijn of haar klacht te verhelpen. Het vinden van balans tussen inspanning en ontspanning om daarmee het herstel te optimaliseren, geeft mij de voldoening vanuit het werk.

Als therapeut vind ik het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en zie ik de eerdere opleidingen ook als een aanvulling binnen het kunnen en doen van de therapie. Het betrekken van belangrijke aspecten vanuit de verschillende “werelden” kan zich tot een mooi geheel vormen.

Joe Welles

(Algemeen Fysiotherapeut )

Mijn naam is Joe Welles en ik kom uit Siebengewald. Begin 2023 heb ik mijn bacheloropleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sport, het menselijk lichaam en zijn functioneren heeft mij al sinds jongs af aan gefascineerd.

Binnen de fysiotherapie ben ik erg geïnteresseerd in de Neurorevalidatie (revalideren na niet aangeboren hersenletsel) waarin ik ook mijn Minor en afstudeerstage heb gevolgd. Daarnaast vind ik het kniegewricht, de omliggende structuren en zijn functioneren ook erg interessant. Het mooiste aan het vak vind ik het gezamenlijk toewerken naar een doel en/of oplossing.

Ik zie mijzelf als een sociaal persoon waardoor ik mij in deze gemoedelijke praktijk in Haps erg thuis voel. In mijn vrije tijd sport ik graag en beoefen ik al sinds mijn 6e golf waardoor ik regelmatig op de golfbaan in Afferden te vinden ben.

Tijdens mijn behandeling staat een prettige samenwerking met goed contact en ruimte voor en grapje op zijn tijd centraal. Samen zoek ik graag naar de beste oplossing voor uw problematiek, ook buiten mijn eigen expertise, om tot een behandelplan te komen dat bij u past.